Tatoveringer for enhver smag

Kunne du tænke dig en neck, back eller en chest tattoo?

Velkommen indenfor hos Ink and Art i Gothersgade i København Centrum. Vi tilbyder walk in tattoo, hvor du kan komme ind fra gaden af og få lavet den chest, back eller neck tattoo, som du kunne tænke dig. Vi har sørget for en hyggelig og uformel stemning, og vi lægger stor vægt på, at du kommer til at gå herfra med et flot resultat og en god mavefornemmelse. Vi står inde for den kvalitet, vi leverer, og vi tilbyder ligeledes 3 måneders garanti med gratis optegning, hvis noget af tatoveringen skulle skalle af i helingsprocessen. 

Sådan foregår processen

1. Kom indenfor til en snak

Vi har en klar vision om at være kreative og inspirerende i vores atelier. Kom indenfor og tag en snak med os om, hvordan din neck, chest eller back tattoo skal se ud, og hvor den bedst placeres henne.

2. Få tegnet din ide på stedet

Måske har du en ide, som er svær at få gjort til virkelighed? Lad os lytte til dine tanker og del billeder med os, så søger vi for at ramme det, som du går og drømmer om.

3. Vælg din tattooartist

Hvem skal du så vælge? Vi sidder jo to herinde, og vi har hver vores fokus og kompetencer inden for skitsering og tatoveringer. Tag en snak med os og beslut dig efter vores indledende samtale. Ingen aftaler er forpligtende hos os.

Efterbehandling af din chest, neck eller back tattoo

Her er nogle punkter, som du skal være opmærksom på, dagene efter din nye tatovering er lavet. Læs herunder.

Lige når du kommer hjem

Når du kommer hjem fra vores shop med foliefilm over din tatovering, skal du vente 3-4 timer, hvor du derefter fjerner folien.

Vask tatoveringen med rengjorte hænder. Påfør panthenol-salve og tildæk ikke din tattoo, så den kan hele. Du skal holde dig fra parfume, saltvand, klorvand, solskin og solarium.

Dag 2 til 3

Vask din tatovering en eller to gange om dagen og påfør efterfølgende aftercare/panthenol-salve. Når du vasker, kan du muligvis bemærke noget blæk, der løber ned i vasken. Dette er bare overskydende blæk, der kommer op gennem din hud.

Dag 4 til 14

Rødheden begynder at falme. Bliv ved med at vaske din tatovering en eller to gange om dagen. Påfør aftercare/panthenol-salve.

Dage 15 til 30

I denne sidste helingsfase vil de fleste af de store flager være væk. Du kan muligvis stadig se noget død hud, men det er ganske normalt. Bliv ved med at fugte din neck, back eller chest tattoo, indtil huden ser hydreret ud igen. I den anden eller tredje uge skulle de ydre hudlag være helet. Det kan tage 3 til 4 måneder, før de nederste lag heles helt. Ved udgangen af din tredje måned vil din tatovering se lys og levende ud.

Er du i tvivl? kontakt os

Hvad koster en tatovering?

Det afhænger af placering, størrelse, detaljerigdom, farver, og hvor lang tid den kommer til at tage. Det er derfor svært at give en præcis pris. Derfor vil vi altid meget gerne have en detaljeret forklaring, hvor du fortæller om størrelse og stilarten. Vi vil også rigtig gerne se inspirationsbilleder, som viser, hvad vi skal arbejde med. Vores priser starter fra 750 kr.

Hvorfor kan I ikke give mig en helt præcis pris?

Fordi alle tatoveringer er forskellige, og alle kunder er forskellige.

Hvad er jeres mindstepris?

Vi har en startpris på 750 kr. på tatoveringer. Da alle tatoveringer er forskellige, så vurderer vi altid projektet ud fra din beskrivelse og giver en pris, der passer dit projekt. Jo bedre og mere præcist du kan beskrive din drøm, jo bedre kan vi prissætte dit projekt og opfylde din drøm.

Er genoptegning / retouch med i prisen?

Ja, hvis du henvender dig inden for 3 måneder, så er genoptegning inkluderet i prisen.

Jeg har set en flot tatovering – kan I lave den?

Vi kopierer ikke andre artisters arbejde. Derfor kan vi heller ikke lave en tatovering, der er nøjagtig magen en anden, du har fundet. Men vi kan bruge din ide til inspiration og skræddersy et unikt og tilpasset design til dig personligt.

Hvornår ser jeg mit design?

Som hovedregel laver vi ikke designs, før du kommer til din aftale. Som regel vil din artist forberede sig lige op til jeres aftale med hjælp fra det materiale, du har stillet til rådighed. Når du kommer ind i shoppen til din aftale, vil I sammen finpudse designet, så det er helt perfekt, når I går i gang.

Hvis du gerne vil have dit design, før du kommer til din aftale, kan du booke en tid, hvor du sammen med din foretrukne artist sidder og taler designet igennem. Sammen kigger I på, hvordan det skal se ud, og din artist vil efterfølgende sende dig dit design på e-mail eller via messenger. Sådan en designtid koster 1000 kr.

Hvad hvis jeg ikke bryder mig om designet?

Så er det ikke det rigtige design. Fortæl os, hvad du kan lide, og hvad du ikke kan lide, så du kan rette designet til sammen med din artist, og det kan blive det helt rigtige. Vi samler på glade og tilfredse kunder, så vi laver med glæde rettelser i designet, til det bliver helt perfekt.

Jeg vil gerne have en tatovering, men jeg ved ikke hvilken?

Vi vil anbefale, at du starter med at kigge gennem vores gallerier og se, hvilke tatoveringer der taler til dig. Kig også gerne på Google og find billeder af de flotteste tatoveringer. Søg for eksempel på ”neck tattoo”, ”chest tattoo” og ”back tattoo”. På den måde kan du kredse ind, hvad du kan lide, og når du ved, hvilken stil du kan lide, så kan vi hjælpe dig med at lave designet.

Åbningstider​

Man – tir

13.00 – 23.00​

Onsdag

13.00 – 23.00​

Torsdag

13.00 – 02.00​

Fredag

13.00 – 05.00​

Lørdag

16.00 – 05.00​

Søndag

16.00 – 23.00​

Kontaktoplysninger

Ink And Art ApS

Gothersgade 41, 1123 København

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5027 9123

E-mail: Kontakt@inkandart.dk