Piercinger i øret, næsen, navlen og brystvorten

Professionel piercer siden 2007

Kunne du tænke dig at få en piercing i øret, i næsen, i navlen eller måske i brystvorten? Der er mange muligheder, når det kommer til pierceringer, men fælles for dem alle er, at de giver dig mulighed for at udtrykke lige præcis, hvem du er og din stil.

Hos Ink and Art i Gothersgade i København Centrum har vi ansat en ny, super dygtig og professionel piercer. Hun er her hver fredag og er klar til at tage imod nye kunder, så kig endelig en tur forbi vores butik, hvis du kunne tænke dig at få en piercing et sted på kroppen eller i ansigtet.

Vores specialer inden for piercinger

Vi har specialiseret os inden for piercing af:

  • ​Ører
  • Læbe
  • Navle
  • ​Nipple.

Vælg mellem mange forskellige muligheder

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til piercinger. Du kan se de forskellige stilarter nedenfor eller tage en snak med vores kunstner om mulighederne i forhold til lige netop det udtryk, som du kunne tænke dig.

Kig forbi og få den piercing som du kunne tænke dig

Uanset hvilken type piercing du kunne tænke dig, står vi klar til at hjælpe dig med at få et flot resultat. Vi arbejder detaljeorienteret og har et stort fokus på at sikre dig en god oplevelse og et flot resultat. Vi har mange års erfaring, og vi har sørget for, at der er en god og hyggelig stemning i vores shop.

Vi har fokus på at sikre os din fulde tilfredshed, og det starter med, at vi aftaler hele forløbet med dig, inden vi går i gang.

Bliv inspireret til at finde din egen stil her på siden eller kig forbi butikken og få personlig vejledning. Der er mange forskellige muligheder at vælge imellem, uanset om du ønsker en helix piercing, en septum piercing eller en helt anden type piercing. 

Åbningstider​

Man – tir

13.00 – 23.00​

Onsdag

13.00 – 23.00​

Torsdag

13.00 – 02.00​

Fredag

13.00 – 05.00​

Lørdag

16.00 – 05.00​

Søndag

16.00 – 23.00​

Kontaktoplysninger

Ink And Art ApS

Gothersgade 41, 1123 København

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5027 9123

E-mail: Kontakt@inkandart.dk